Over ons

> Over ons >

In 1993 werd Sani-CV-Import bvba gesticht door Ing. Hubert Goethals. Na een jarenlange ervaring in de verwarmingswereld startte hij een bedrijf om zelf verwarmingstoestellen in te voeren in België en te verdelen aan de gespecialiseerde groothandels.

Door zijn interesse in nieuwe technieken en zijn zorg voor het milieu begon hij in 1999 als een van de pioniers in zonne-energie met thermische zonne-installaties. Het aanbod leveranciers was destijds nog beperkt evenals de geïnteresseerde installateurs en klanten. Door honderden scholingen maakte hij vele installateurs warm voor de zonne-energie en vergrootte zo de bekendheid. Door de mentaliteitsverandering onder de mensen en de ondersteuningsmaatregels kende de zonne-energie in België de laatste jaren een explosieve groei.

 


 

 

Overtuigd door de kracht van de zon begon Sani-CV-Import in 2001 ook met fotovoltaïsche panelen. Ook in deze sector was de groei vooral de laatste jaren niet te stoppen en schoten de zonne-energiefirma’s als paddenstoelen uit de grond. Door het pionierswerk van destijds beschikt Sani-CV-Import nu over een uitgebreid klantenbestand van meer dan 5000 klanten en een ervaring van 22 jaar in zonne-energie !